Over ons - Het team

Tijd voor een voorstelrondje! Want wie zijn nou de gezichten achter onze brasserie? Chef Jeroen, gastvrouw Lonneke en mede-eigenaar Pascal hebben samen de touwtjes in handen. Wat alle drie gemeen hebben, is die passie voor eten, gastvrijheid en de horeca. Die ongedwongen sfeer en gezelligheid. Dat wilden we ook op onze eigen plek creëren! Zo zijn we uiteindelijk in Uithoorn bij Fort 1911 beland.  

De unieke plek en de prachtige natuur zijn dé ideale uitvalsbasis voor ons horecaconcept. Een toegankelijke brasserie die luxe maar ook gezelligheid en warmte uitstraalt. Waar iedereen lekker kan tafelen en kan genieten van de rust, natuur, gastvrijheid en smaken!

Onze chef & eigenaar

Onze chef luistert naar de naam Jeroen. Behalve op de vloer dan, want dan is het Chef. Hij is het creatieve brein achter de menukaart en geeft ieders smaakpapillen graag een optater. Een eigen restaurant was altijd al een jongensdroom, eentje die nu eindelijk uitkomt.

Jeroen begon op zijn veertiende in de afwas en kwam zo voor het eerst in aanraking met alle glamour van het horecavak. Ondanks de vuile vaat wisten de heerlijke aroma’s hem te enthousiasmeren voor het koken. Hij ging zijn hart achterna en kwam op veel verschillende plekken terecht. Bijvoorbeeld als chef de partie bij De Nederlanden*, sous-chef bij Lucas Rive, executive-chef bij Van Rijn Groep in Amsterdam én hij heeft als chef Secret Garden opgezet.


Een behoorlijke waslijst, dus het werd wel tijd voor iets van hemzelf. Een plek waar hij als culinaire duizendpoot zijn kennis, passie en liefde voor het koken kwijt kan. Zo is hij uiteindelijk bij Fort 1911 terechtgekomen!

Onze andere eigenaar

Jeroen draait de boel natuurlijk niet alleen. Zijn creativiteit wordt versterkt en in goede banen geleid door zijn compagnon Pascal. Pascal, ook mede-eigenaar, heeft zijn sporen in de horeca meer dan verdiend als chef-kok. Sterker nog, hij heeft zijn eigen restaurant gehad in Hilversum, waar hij zijn passie voor de horeca volledig uit kon leven. Zijn liefde voor koken zit hem dan ook in het bloed, want zijn interesse werd van jongs af aan aangewakkerd. Onder de vleugels van enkele topchefs, zoals Edwin Cats, Dennis Kuiper en Wilco Berends, leerde Pascal de fijne kneepjes van het vak.

Het was in de keuken van restaurant De Nederlanden, onder leiding van Wilco Berends, waar Jeroen en Pascal elkaar voor het eerst ontmoetten. Hoewel hun paden daarna even uiteenliepen, kruisten hun wegen zich in de jaren erna weer steeds vaker. Uiteindelijk besloten ze in 2020 hun krachten te bundelen en samen een onderneming te starten. En de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis!

Onze gastvrouw

De heren worden geflankeerd door onze gastvrouw en digitale duizendpoot Lonneke. Zij regelt veel achter de schermen en verwelkomt als eerste onze gasten met een warme lach. Pure Brabantse gezelligheid noemen we dat.

Lonneke begon op haar zestiende in de bediening, nadat zij na een avondje uit eten verliefd werd op de gezelligheid en ambiance van de horeca. Sindsdien is ze niet meer uit de horeca weg te slaan. Zowel om te werken, maar natuurlijk ook om zelf lekker te genieten. Dat scharen we voor het gemak maar even onder vakverdieping.

Uiteindelijk kwam ze in Amsterdam terecht, waar ze bij veel verschillende bedrijven heeft kunnen ervaren hoe de vork in de steel steekt. Die fijne kneepjes van het vak geeft ze graag door aan jonge enthousiastelingen die het niet erg vinden om de handen uit de mouwen te steken. Ze is dan ook meermaals werkzaam geweest als manager en bedrijfsleider. Een goede basis voor een eigen zaak dus!

Solliciteren

Wil jij nou ook onderdeel uitmaken van ons gezellige team en onze gasten in de watten leggen? Stuur een mailtje met je CV en motivatie en wie weet tot snel!